torstai 11. huhtikuuta 2013

Tunnelma tiivistyy

Pari päivää enää seuraaviin jameihin! Tuntuu, että aika on menny taas yhtenä hujauksena, välillä on saanu pitää päästään kiinni, osaksi siksi että sen olisi varmaan tässä hötäkässä unohtanut johonkin jos se ei olisi muussa mimmissä kiinni.

Kyllä nyt kelpaa bloggaialla kun ollaan saatu uusi melko messevä blogiulkoasu. On muuten tämänkertaiset julisteet ja flyerit saman kaverin käsialaa, kiitos tuhannesti Patrick! Neiti tuottaja kävi eilen suorittamassa viimehetken markkinointia jalkaisin ja kas kummaa kun oli eksyny pari julea sähkökaappeihinkin kiinni. Kuka lie ollut asialla, huhut kertoo ettei sähköyhtiöiden sedät oikein arvosta tätä urbaanilla kaupunkikulttuurilla kuorruttamista.

Saatiin vihdoin myös toteutettua pitkään haaveissa siintäny Lepuski Jam graffiti, joka tulee kulkemaan mukana tästä kaukaisuuteen tapahtumissamme. Linda SuperFlinda (kiitos!) tarttui haasteeseen, mitäs sanotte?

Ollaan pyritty kehittämään tapahtumasisältöä aikaisemmista tapahtumista ja tällä kertaa luvassa on siis kaksi skabaa joista toinen käydään livesäestyksen tahtiin. Jännittää niin pirusti (ainakin mulla) mitkä lie sitten meidän  bändin Funky Finger Four Familyn tunnelmat tapahtuman lähestyessä, toivottavasti se breakbiitti on kunnolla hallussa ;) Dj:nä näissä jameissa nähdään DJ Cool L. Tämä musiikkikattaus enteilee melko eeppistä meininkiä, elä hyvä ihminen vaan mee ja missaa näitä!

Oon täällä yrittäny kanavoida stressihuurujani uuteen suuntaan, se miten kuvan väkerrykset liittyy itse tapahtumaan, selviää lauantaina.

SIIS MITÄ?
No timanttiset kekkerit lauantaina 13.4. klo 15->

SIIS MISSÄ?!
No Sellon kirjastossa, Espoon Leppävaarassa, aattele junatki kulkee ja kaikkee.

Ja mieti, ihan ilmaseksi! Tanssipopot jalkoihin ja ala tulla!

Nähdään siellä!
-Miims


Yhteistyössä
Brooklyn Cafe & Brkl Bakery
Saiffa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti